12:47, 13 Nëntor 2017

Të pranishmit e një kishe në Angli, të cilët shkuan për të kryer ritualet e tyre, për disa momente ngelen gojëhapur.

Saktësisht për disa momente, një prift i cili dhe po mbante meshën e së dielës, u pa të bënte diçka të pazakontë në prezencën e të pranishmëve, transmeton Klan Kosova.

Ndërsa kryente ritualin e tij, prifti dhe po bënte xhiro me një overboard, e kjo gjë duket se irritoi paksa të pranishmit pasi pamjet e tij u publikuan edhe në rrjetet sociale.