15:01, 19 Qershor 2017

Shumica prej nesh fillojmë të ëndërojmë për pushimet tona të ardhshme në ditën e parë pasi kthehemi në punë, dhe kjo gjë është normale, transmeton Klan Kosova.

Puna është një lloj stresi që ne pa vetëdije e luftojmë gjatë gjithë kohës.

Megjithatë ka disa shenja fizike që ju tregojnë që ju duhet të pushoni.

Shikoni më poshtë se cilat janë ato shenja më të shpeshta:

Dhimbjet e kokës

Problemet në tretje

Ftohjet e shpeshta 

Humbje në peshë

Dhimbje të stomakut 

Lodhje 

Dhimbje gjoksi 

 

 

 

 

 

Interesante