9:00, 13 Shtator 2017

Është thënë shpesh se burrat dhe gratë kanë ardhur nga anët e kundërta të universit.

Shumë krijues kanë shpikur ide se si mund të duken ndryshe shenjat paralajmëruese për banjot e zonjave dhe të zotërinjve, transmeton Klan Kosova.

Më poshtë mund të shihni disa nga shenjat më të pazakonta.

Interesante