20:14, 14 Shkurt 2018

Krerët e Agjencisë së Inteligjencës, të mërkurën dolën para komisionit mbikëqyrës parlamentar.

Para deputetëve u paraqitën drejtori i Përgjithshëm, Driton Gashi dhe Inspektori, Shkëlzen Sopjani.

Ata dhanë detaje në lidhje me një kallëzim penal që një ish punëtori i AKI-së, ka ngritur kundër krerëve të këtij institucioni.

Kronikë e Dibran Istrefit.