20:27, 19 Maj 2017

Erdhi mysafir në Komisionin Qendror Zgjedhor.

E nga këtu, ambasadori amerikan në Kosovë, Greg Delawie, pati një mesazh për partitë politike.

Ai i porositi ato, që në listat e kandidatëve për deputetë, në zgjedhjet e 11 qershorit, mos t’i përfshijnë personat e inkriminuar.

Me këtë rast, ambasadori Delawie, premtoi angazhim të vëzhguesve nga shteti i tij, në mënyrë që të garantohen zgjedhje fer dhe të lira.

E nikoqirja e amerikanit, kryetarja e KQZ, Valdete Daka, mysafirit i dha një garanci.

Kronikë nga Vullnet Krasniqi.

Interesante