11:52, 14 Shkurt 2018

Ambasada e Kosovës në Prishtinë, ka kujtuar ndryshimin e statusit të Zyrës së saj në Kosovë, në ambasadë.

Kjo kishte ndodhur më 8 prill vitit 2008, përcjell Klan Kosova.

“Më 8 prill, statusi i misionit në Kosovë, ndryshoi nga Zyra e SHBA-së, në ambasadë të SHBA-së”.

“Ndryshimi i statusit erdhi si rezultat i vendosjes së marrëdhënieve diplomatike në mes te SHBA-së dhe Kosovës më 18 shkurt të vitit 2008, pas shpalljes së deklaratës së pavarësisë më 17 shkurt”.

Më poshtë keni disa fotografi të kësaj dite historike për Ambasadën e SHBA-së në Kosovë:
Image may contain: 3 people, people standing
Image may contain: 3 people, suitImage may contain: 1 person