17:47, 7 Dhjetor 2017

Senatori demokrat Al Franken i Minesotës po jep dorëheqjen pas akuzave për ngacmime seksuale ndaj kolegeve të tij.

Ai pretendohet se i ka prekur gratë në mënyrë të papërshtatshme, transmeton Klan Kosova.

Zyra e Franken tha se ai ka të planifikuar të flasë dhe publikisht në lidhje me këtë temë.

“Senatori Franken po bisedon me familjen e tij në këtë kohë dhe ka në plan të bëjë një njoftim në D.C të nesërmen. Çdo raport i një vendimi përfundimtar është i pasaktë,” thuhet në një cicërimë të Twitter në llogarinë zyrtare të Franken, njofton Klan Kosova.