20:15, 20 Mars 2017

Deputeti i Vetëvendosjes, Rexhep Selimi nuk po beson se presidenti Hashim Thaçi ka qëllim të mirë për krijimin e ushtrisë, njofton Klan Kosova.

Ai po konsideron se shefi i shtetit me projektligjin për FSK  po tenton ti rris kompetencat dhe autoritetin mbi këtë forcë.

Këtë konstatim ai e bazon në një nen të të projektligjit të ri.

Kronikë nga Dibran Istrefi

 

 

Interesante