4137855-2016-08-02151858-1470140641-650-a542d8629a-1484149902
20:00, 20 Mars 2017

Shumë njerëz thonë se nuk ka asgjë më qesharake se një grua e veshur me taka të larta, e cila nuk është në gjendje të ecë mirë, transmeton Klan Kosova.

Për t’ju ndihmuar që ju të ndiheni rehat dhe sigurt në këpucat e juaja lexoni më poshtë disa nga këto këshilla:

Bëni hapa të vegjël

Mbani shpinën drejtë

Ecni në vijë të drejtë

Bëni ushtrime në shtëpi para se të dilni

Pushoni disa minuta

Mos veshni shpesh take të larta 

 

 

 

Interesante