12:09, 25 Maj 2017

Sot në Prishtinë janë lansuar dy projekte të reja të kompanisë Samsung, telefonat mobil Galaxy S8 dhe Galaxy S8+.

Kjo kompani gjigante e teknologjisë ka zgjedhur Prishtinën për të lansuar këto produkte pasi sipas tyre, kryeqyteti kosovar është një vend ku ka pasur shitje të mëdha të produkteve të tyre, njofton Klan Kosova.

Samsung ka prezantuar këto dy produkte për herë të parë më 28 prill derisa Prishtina është e vetmja në rajon që ka lansuar këto lloje të telefonave mobil nga Samsung.

Ky aktivitet është organizuar nga SAMSUNG

Të gjitha produktet origninale të telefonave Samsung mund të gjinden në Gama Electronics i cili njëherit është edhe distributor i autorizuar i Samsungut.

Ndiqeni kronikën e përgatitur nga Merita Neziri:

 

Interesante