0:14, 20 Maj 2017

Është edhe koalicioni i krahut të djathtë, LDK-AKR dhe ALTERNATIVA që ka dorëzuar listën e kandidatëve për deputetë në KQZ.

Ka qenë anëtari i LDK-së, Sami Hamiti që ka dorëzuar listë, njofton Klan Kosova.

“Kemi dorëzuar një listë që do të jetë fituese”, ka thënë Hamiti para mediave.

“Nuk ka dhe nuk do të ketë pakënaqësi për këtë listë, nesër mund ta shihni të plotë atë”, ka thënë shkurt Hamiti.

Interesante