8:43, 10 Nëntor 2017

Sacramento Kings ka shënuar fitore ndaj Philadelphia 76ers me rezultat të ngushtë 109:108.

Ndonëse Covington dhe Embiid shkëlqyen te mysafirët me 24 pikë, respektivisht 22, ky i fundit madje pati double-double duke arritur edhe 15 kërcime, Sacramento arriti fitoren përmes kontributit fillimisht të Randolph që shënoi 20 pikë në këtë takim.

https://www.youtube.com/watch?v=CnSB4biH3JE