19:08, 10 Janar 2018

Nëse disa herë i keni ripërsëritur angazhimet e juaja për të bërë “fit”, atëherë çfarë duhet të keni parasysh janë rezultatet.

Pra përkundër ushtrimeve të shpeshta ju po e vëreni që nuk keni rezultate, transmeton Klan Kosova.

Sipas fiziologut,Chris Jordan ajo çfarë duhet të bëni është ushtroni shtatë minuta, tre ose pesë herë në javë minimumi.

Kjo këshillë qëndron nëse qëllimi juaj është të shihni rezultate në gjymtyrë, shtim të disponimit dhe energji të lartë.