16:49, 14 Qershor 2018

Pas pak do të fillojë ndeshja e parë e Kampionatit Botëror mes nikoqirit, Rusisë, dhe Arabisë Saudite.

Tanimë kanë dalë edhe formacionet zyrtare të të dyja kombëtareve: