12:30, 31 Mars 2018

Aurel Paduraru është 32 vjeç dhe jeton në Rumani.

Ai thotë se nuk mund ta imagjinojë jetën larg vendit të tij të lindjes dhe për këtë ka disa arsye, transmeton Klan Kosova.

“Rumania është e mirë në të gjitha stinët, ka detin, lumenjtë, kisha të vjetra, qytete mesjetare, zogj të rrallë, kafshë të egra, lindjen dhe perëndimin e diellit i ka spektakulare si dhe traditat e ruajtura qindra vjet”.

This Is The Reason Why I Love Romania
This Is The Reason Why I Love Romania
This Is The Reason Why I Love Romania
This Is The Reason Why I Love Romania
This Is The Reason Why I Love Romania
This Is The Reason Why I Love Romania
This Is The Reason Why I Love Romania
This Is The Reason Why I Love Romania
This Is The Reason Why I Love Romania
This Is The Reason Why I Love Romania

klankosova.tv