18:36, 17 Korrik 2017

Deputeti i zgjedhur i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Naser Rugova, ka thënë në Info Magazine të Klan Kosovës se s’mund të përmendet politika dhe proceset politike në Kosovë pa u përmendur LDK-ja, si partia më e vjetër dhe më institucionaliste.

Madje Rugova partinë e tij e ka krahasuar edhe me skuadrat e fuqishme të futbollit.

“LDK-ja është si Barcelone e Reali”, pohoi Rugova duke provuar të tregojë madhësinë, fuqinë e rëndësinë e LDK-së.

 

 

Interesante