17:00, 12 Shtator 2017

Shëtitja në mesnatë në rrugë pa trafik, me dyqane të shumta dhe jetë të pasur të natës, si dhe shijimi i ajrit të pastër dhe i qetësisë, krijojnë ndjenjën e lirisë.

Ju sjellim në vazhdim rrugët më të njohura në botë që i ofrojnë të gjitha këto mundësi, transmeton Klan Kosova.

Rruga Lombard
rruga1

Rruga Abbey
rruga2

Hollywood Walk of Fame
rruget-e-famshme8

La Rambla
rruget-e-famshme7

Rruga e pemishteve
rruget-e-famshme6

Rruga Khao San
rruget-e-famshme5

Wall Street (Rruga e Murit)
rruget-e-famshme4

Via Dolorosa (Rruga e dhimbjes)
rruget-e-famshme3

Las Vegas Strip (Rripi i Las Vegasit)
rruget-e-famshme2

Champs-Elysées, Paris
rruget-e-famshme1

Interesante