14:30, 14 Qershor 2018

Përse zakonisht fotografitë e vjetra kanë gjithmonë një lloj bukurie të pashpjegueshme? Edhe njerëzit e zakonshëm në ato fotografi duken interesantë dhe ndonjëherë glamurozë!

E gjithë kjo bëhet edhe më tërheqëse kur këta njerëz janë të veshur me kostume kombëtare, të cilat paraardhësit e tyre i kishin veshur me shekuj.

Ndonëse moda e sotme ndonjëherë na bën të gjithëve të dukemi identikë, ju ftojmë të zhyteni me ne në botën e modës, teksa admirojmë pamjen dhe tendencat e kaluara.

Ne i kemi gjetur fotografitë e mahnitshme të njerëzve të veshur me kostume kombëtare, që sot mund të shihen vetëm në festivale kombëtare dhe dasma tradicionale.