16:40, 17 Prill 2017

Këngëtarja Rrezarta Shkurta ka ndarë për adhuruesit e saj një fotografi në rrjetin social Instagram, derisa ka kujtuar dhe momentin më emocionues që sipas saj, ka përjetuar.

Bëhet fjalë për kohën kur ajo ka sjell në jetë vajzën e saj Heran, moment ky që ndodhi katër vjet më parë, përcjellë Klan Kosova.

288119

Në aplikacionin InstaStory, ajo zgjodhi që edhe të replikoj momentin kur mjekët i prenë kordonin e kërthizës së foshnjës që e lidh me nënën.

Atë moment këngëtarja Shkurta e quajti ”Takimi i parë me dashurinë e jetës time”.

288125

 

 

 

 

Interesante