23:50, 15 Maj 2018

Mos e kombinoni buzëkuqin e trashë me hijëzim të syve; mos i vijëzoni kapakët e syve edhe lart, edhe poshtë; mos mbaj buzëkuq të kuq nëse keni flokë të kuqe – e tjera, e tjera.

Keni dëgjuar për këto rregulla makijazhi që nga ditët kur keni filluar me makijazh, mirpëo dëgjoni një këshillë: Disa rregulla janë bërë për t`u thyer.
Në fakt, këto akte rrebelimi mund të ju bëjnë edhe më atraktive.

Ja disa këshilla nga artisti i grimit Tomi Riverro.

1. Mos mbaj buzëkuq të kuq nëse ke flokë të kuqe.

rregulla-grimi1

2. Mos përdor ngjyra të ndryshme në kapakun e sipërm dhe të poshtëm të syve.

rregulla-grimi2

3. Mos bën makijazh përshtatjeje.

rregulla-grimi3

4. Mos i nënvizo rreth e përqarkët e syve.

rregulla-grimi4

5. Mos kombino sy të spikatura më buzë të spikatura.

rregulla-grimi5

6. Mos i zmadho buzët./femra.net/

rregulla-grimi6