“Natyrisht që jam i lumtur. Ky është çmimi që synon secilin vit. Trofetë e fituar vitin e shkuar më ndihmuan në këtë rrugëtim, ndaj falënderoj bashkëlojtarët. Po ashtu falënderim i veçantë edhe për krejt ata që qëndruar afër meje deri sot”

20:18, 7 Dhjetor 2017

Cristiano Ronaldo ka thënë se trofetë e fituar edicionin e shkuar i ndihmuan të shpallet më i miri i botës për të pestën herë.

Sulmuesi i Real Madrid në garën për Topin e Artë mori më shumë vota se ai i Barcelona, Lionel Messi, dhe Neymar i Paris Saint-Germain.

Pas marrjes së çmimit portugezi falënderoi bashkëlojtarët dhe të gjithë ata që i kanë qëndruar afër në rrugëtimin e tij.

“Natyrisht që jam i lumtur. Ky është çmimi që synon secilin vit. Trofetë e fituar vitin e shkuar më ndihmuan në këtë rrugëtim, ndaj falënderoj bashkëlojtarët. Po ashtu falënderim i veçantë edhe për krejt ata që qëndruar afër meje deri sot”.