8:39, 14 Shkurt 2018

Roma dëshiron që ta përfshijë një klauzolë lirimi prej 90 milionë eurosh në kontratën e portierit Alisson, sipas calciomercato.com

Liverpool dhe Real Madrid janë lidhur me një transferim të brazilianit, madje spekulimet thonin që gjigantët spanjollë ishin gati t’i paguajnë 50 milionë euro.

Megjithatë, Roma po synon që t’ia rrisë pagën deri në pesë milionë në vit, nga 1.5 milion euro në vit sa merr aktualisht.

Kjo gjithashtu do ta përfshijë një klauzolë prej 90 milionë eurosh për çfarëdo klubi jashtë Serie A që do që ta blejë Alissonin.