9:48, 19 Mars 2017

Me vdekjen e Chuck Berryt, grupi i famshëm britanik  Rolling Stones kanë lëshuar një deklaratë për të, ku ndër të tjera e kanë lëvduar dhe përmendur si inspirim:

“The Rolling Stones janë të pikëlluar thellësisht nga vdekja e Chuck Berryt. Ai ka qenë një pionier i rokenrollit dhe një influencë masive për ne. Chuck jo vetëm që ka qënë kitarist brilant, këngëtar dhe performues, por më me rëndësi, ai ka qënë mjeshtër dhe tekstshkrues. Këngët e tij do të rrojnë përgjithmonë.”

Interesante