9:30, 12 Tetor 2017

Robert Pattinson dhe FKA twigs thuhet të jenë ndarë, sipar raporteve të fundit.

Çifti kishin hyrë në lidhje që nga shtatori i vitit 2014.

Ndërsa, në korrik, Robert tha se “disi janë të fejuar”.

Sidoqoftë, tani raportohet se Robert i ka dhënë fund romancës së tyre “pasi që ishte lodhur” nga fakti se ata “po distancoheshin” nga njëri-tjetri.

Ndërsa , një burim i tha The Sun:

“Në muajt e fundit ata kanë filluar të distancohen dhe kanë kaluar gjithnjë e më pak kohë bashkë”.