20:33, 13 Shtator 2017

Fotografi të shumta, disqe e materiale tjera u hodhën si mbeturina në Ribar të Lipjanit nga një studio fotografish.

Në mesin e tyre ishte edhe portreti i ish presidentit Ibrahim Rugova dhe i komandantit të UÇK-së, Adem Jashari.

Kjo i hatroi banorët e fshatit.

Për të kuptuar më shumë nga kjo storie e gazetares Fillojetë Konjuhi, ndiqeni videon e mëposhtme:

 

 

Interesante