12:00, 10 Shtator 2017

Kjo fotografi e çuditshme zbulon se si mjekët i gjetën një burri një gotë qelqi prej 8 centimetra të mbërthyer në anusin e tij.

Pacienti u ankua për dhimbje me bllokim për dy ditë, thanë mjekët në Kinë.

Mjekët e Shangait në Kinë raportojnë se ishin në gjendje që më në fund të hiqnin gotën e qelqtë të mbërthyer, pa u thyer.

Pacienti po bërtiste për ndihmë kur ai u soll në orën 2 të mëngjesit.

Ai u dërgua për rëntgen dhe shkaku i shqetësimit të tij u bë menjëherë i dukshëm.

Mjekët kishin frikë se kupa e qelqit ishte nën presion aq të madh nga zorrët e njeriut që kishte një rrezik të vërtetë që do të thyente, duke shkaktuar një dëmtim serioz dhe potencialisht vdekjeprurës.

Thuhet se gota ishte tetë centimetra e gjatë dhe shtatë centimetra në diametër.

Sipas një raporti lokal të lajmeve, mjekët në fillim u përpoqën të merrnin objektin në të njëjtën mënyrë se si ajo hyri.

Të shqetësuar që xhami mund të thyhet në çdo moment, atëherë u mor vendimi për të kryer operacion dhe gota u hoq me sukses.

Interesante