20:12, 12 Janar 2018

Qeveria vendosi sot të rrisë pagat dhe ndihmat sociale, njofton Klan Kosova.

Vet kryeministri e pranoi se kjo rritje nuk mund të krahasohet me atë të pagës së tij, ndërsa u qartësua edhe lidhur me pajisjen me pasaportën e Shqipërisë.

Për më shumë, ndiqeni kronikën nga Kosovë Gjoci.