11:27, 13 Shtator 2017

Kryeministri dhe ministrat e qeverisë “Rama 2” do të betohen në Presidencë ditën e sotme në orën 17:00.

 E ndërsa gjatë ditës së djeshme, u zhvillua seanca maratonë e cila përfundoi në orët e para të mëngjesit të ditës së sotme ku u votua programi i qeverisë me 78 vota pro dhe 51 kundër, shkruan gazeta Shekulli.

Ruçi njoftoi se sot ne oren 18:00 do të zhvilloi takimin me kryetarët e grupeve për të mbajtur seancen e radhës.

Interesante