14:20, 13 Tetor 2017

Qeveria e Kosovës ka ndarë 49 mijë e 40 euro për Komisionin Shtetëror për shënjimin dhe mirëmbajtjen e kufirit shtetëror, njofton Klan Kosova.

Ky vendim u kaloi në mbledhjen e sotme të qeverisë..

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, në mbledhjen e parë të qeverisë së re kishte shkarkuar Komisionin për Shënjimin dhe Mirëmbajtjen e Kufirit Shtetëror me në krye Murat Mehën.