20:23, 13 Gusht 2017

Punimet që u bën në ndërtimin e Qendrës së Mjekësisë Familjare në Dardani të Ferizajt nuk u pëlqye.

Kjo pasi objekti është nisur të ndërtohet pa i vënë themelin, njofton Klan Kosova.

Pas kësaj reagoi komuna, ku u ndërmorën masa dhe se kompania e kontraktuar për ta kryer punën “G & A CONSULTING”, i pati parasysh vërejtjet.

Kronikën e plotë të Bleta Ahmeti me detaje të tjera, ndiqeni më poshtë!

 

Interesante