12:49, 12 Mars 2018

Ora 7  ju sjell kronikë për punimin e qaforeve, kombinim mes perlave, gurëve të ndryshëm të çmuar si dhe filigraneve!

Kush po i punon këto dhurata kaq unike e kuptoni përmes stories së Shpresa Sekiraqës.