16:40, 13 Shtator 2017

Është publikuar bashkëpunimi mes Capital T dhe 2po2 me titull “Ulu”, njofton Klan Kosova.

Muzika për këtë këngë është punuar nga vetë artistët, ndërsa Mix & Master është bërë nga Mixey.

Interesante