22:05, 7 Qershor 2018

U publikua trajlleri debutues i Bad Times at the El Royale dhe gjithë yjet e famshëm janë përfshirë në kët dyminutësh.

Kasti i aktorëve përbëhet nga Jeff Bridges, Cynthia Erivo, Dakota Johnson, Jon Hamm, Cailee Spaeny, Lewis Pullman, Nick Offerman dhe Chris Hemsworth dhe filmi pritet të dalë në kinema më pesë tetor të këtij viti.