12:22, 19 Mars 2017

 

Nintendo Switch ka zgjedhur një grusht titujsh të lojërave përmes së cilave po e shpalosë vlerën e vet si pajisje për lojëra sociale, duke demonstruar se si konfiguracionet e panumërta të saj janë tejet të dobishme dhe sinqerisht inovative.

Nintendo Switch është një nga eksperiencat më të mira me konzolë si dhe që sugjeron një sukses tejet të madh potencial në te ardhmen, shkruan Tech Crunch, transmeton Klan Kosova.

Të gjithë versionet e reja të lojërave si Bomberman R dhe Snipperclips janë fantastike, dhe mund të luhen në cilësinë më të lartë të tyre përmes pajisjes Nintendo Switch.

Psh. mekanizmat e mrekullueshme të lojës Bomberman dhe struktura e lojës e tiparet mahnitëse vizuale të lojës Snipperclips mund të përjetohen në tërësi përmes kësaj pajisjeje.

 

 

Interesante