23:30, 13 Shkurt 2018

Lavatriçja është një nga gjërat më të nevojshme për një shtëpi.

Megjithatë përdormi i shpeshtë mund të ndikojë edhe në dëmtimin e saj më të shpejtë. Andaj edhe kjo makinë ka nevojë për pastrim.

Një nga mënyrat më ekonomike dhe të efektshme për ta pastruar është ajo me uthull të bardhë.

Ajo do të largojë papastërtitë dhe aromat e këqija të lavatriçes, njëkohësisht edhe shërben si detergjent për të zbutur rrobat. Mjafton të që të shtoni pak uthull të bardhë te vendi ku hidhni zbutësin e rrobave dhe të procedoni siç bëni zakonisht. Rrobat do të jenë më të pastra dhe lavatriçja nuk do të rrezikojë të dëmtohet.