13:12, 21 Prill 2017

Në Institutin Albanologjik është promovuar  romani dyvëllimesh “Lulet e Kripës” ( I plotësuar) i shkrimtarit të njohur, Jakov Xoxa.

Ky promovim është bërë edhe me qëllimin për ta rikujtuar shkrimtarin e njohur.

Përveç për romanin kolegët e tij si: Rexhep Qosja, Nasho Jorgaqi, Agim Vinca kanë folur edhe për letërsinë dhe jetën e Xoxës në .

Në këtë përurim kanë marrë pjesë edhe familjarët e shkrimtarit të ndjerë, njofton Klan Kosova

Interesante