14:46, 12 Korrik 2017

Në fshatin Zasellë të Mitrovicës gjatë ditës së sotme janë promovuar disa libra nga autorë të ndryshëm, njofton Klan Kosova.

Skender Skenderi, Hysen Ibrahimi, Saranda Iseni e Avdyl Uka promovuam librat e tyre pranë kullës së atdhetarit Nezir Zasella.

Ndër librat të cilët u promovuan këtu ishin “Thesari Kombëtar” vëllimi 7 dhe 8, “Si Veproi Kuvendi i Republikës së Kosovës” vëllimi 1 dhe 2, “Dhoma 334”, “Loti” vëllimi 1 dhe 2, “Vepra 2 Arsimi Shqip në Suedi”.

Kjo ngjarje kulturore është organizuar nga Shoqata e Shkrimtarëve dhe Artistëve Shqiptar në Suedi Papa Klementi XI.

Interesante