Prokuroria hedh poshtë pretendimet e Enver Hasanit ndaj Aleksandër Lumezit

Prokuroria ka përfunduar hetimet ndaj kryeprokurorit Aleksandër Lumezi. Sipas tyre nuk janë gjetur prova për falsifikim të diplomës, thuhet në njoftimin për media, transmeton Klan Kosova. Më poshtë është njoftimi i plotë: Prokuroria Themelore në Prishtinë, Departamenti i Krimeve të Rënda, ka përfunduar procesin e grumbullimit të të gjitha informacioneve dhe fakteve të nevojshme që … Continue reading Prokuroria hedh poshtë pretendimet e Enver Hasanit ndaj Aleksandër Lumezit