20:00, 21 Prill 2017

Një studim i kryer online nga Harris Interactive ka treguar se profesionet që kanë nivel të lartë të stresit kanë probabilitet shumë më të madh që punëtorët të shtojnë peshë.

Më poshtë janë disa prej profesioneve që të paktën sipas këtij studimi kanë dalur të jenë një faktor shumë i madh në shtimin e disa kilogramëve, transmeton Klan Kosova.

Disa prej tyre edhe ndoshta nuk i keni pritur që do të jenë në këtë listë. Hidhjani një sy.

Agjentët e udhëtimeve

Prokurorët

Punonjësit socialë

Mësuesit

Artistët, dizajnerët dhe arkitektët

Punonjësit adminstrativë

Shkencëtarët

Policët

885337cd55ee26706cb3904f826038ff

Ekspertët e marketingut dhe marrëdhënieve me publikun

Ekspertët e Teknologjisë Informative

 

Interesante