22:14, 10 Janar 2017

Zhvillimi teknologjik nuk ka të ndalur!

Çdo ditë njoftohemi me ndonjë pajisje të re që na lehtëson proceset e përditshme të çfarëdolloji.

Tani ju njoftojme me printerin portabël, që mund ta përdorni kudo që jeni.

Mund të prindoj në të gjitha madhësite dhe printon një faqe A4 për 40 sekonda.

Për të mësuar më shumë rreth tij shikojeni videon më poshtë.

Interesante