14:00, 11 Janar 2017

Pas thumbimeve që bëri Meryl Streep në drejtim të Presidentit të zgjedhur amerikan Donald Trump, ajo u mirëprit për faktin se si e trajtoi një temë që ishte pothuajse tabu në gjithë vendin.

Por pavarësisht kësaj aktorja Streep tani po akuzohet për të qenit anti-izraelite, njofton Klan Kosova.

Kjo pasi gjatë ceremonisë së ndarjes së çmimeve në Golden Globe Awards, Meryl në fjalimin e saj nuk përmendi dot prejardhjen e Natalie Portman por e zëvendësoi atë me vendin ‘’Jerusalem’’, njofton Klan Kosova.

Ky citim i aktores Streep ka acaruar pothuajse dhe gjithë audiencën, pasi Natalie Portman vjen nga Izraeli.

3c05a55900000578-4105558-image-a-30_1484056970304

”Meryl Streep, vura re që ti përmende vendlindjen e secilit të pranishëm përveç të Natalie Portam jo. Do duhej të ishte Izrael…”

 

3c05a54f00000578-4105558-image-m-33_1484057365000

”Meryl Streep në Golden Globe ishte anti-izraelite, tha që Natalie Portman ka lindur në Jerusalem dhe ata që janë kundër izraelitëve refuzojnë ta thonë ”Izrael”.

Interesante