9:32, 15 Nëntor 2017

Nga kjo e mërkurë, polici i trafikut më nuk do të paralajmëroj vozitësit për pajisje dimërore.

Kjo pasi nga sot hyn në fuqi kompletimi i pajisjeve dimërore për të gjithë ngasësit e automjeteve.

15 nëntori është dita kur të gjitha automjetet duhet t’i kenë ato, në të kundërtën pason gjoba.

E dënimet janë goxha të mëdha, njofton Klan Kosova.

Sa janë ato dhe cilat janë pasojat e mos-bartjes së tyre, kuptojeni nga kronika e realizuar nga gazetari Agan Hajdarhoxha.