13:05, 13 Shkurt 2018

Sa miq kemi nevojë t’i kemi afër vetes për të realizuar një fotografi të bukur, transmeton Klan Kosova.

Dhe sa janë ato fotografi që marrin shumë pëlqime në rrjetet sociale të vërteta?

Për të krijuar atmosferën e nevojshme, përdoruesit e rrjeteve sociale shkojnë edhe në masa më ekstreme për të krijuar këto fotografi.

Prandaj është kaq interesante t’i shohësh prapaskenat e këtyre imazheve.