9:09, 13 Gusht 2017

Përderisa stresi është bërë pjesë e pandashme e përditshmërisë sonë, kjo mund të ndikojë keq në shëndetin tonë, mund të na bëjë më të lodhur dhe të na i largojë orgazmat.

Por mos u brengosni, sa i përket marrëdhënieve intime, ekziston një pozitë të cilën mund ta bëni gjatë aktit për ta larguar stresin.

Fillimisht përqendrohuni në gjërat e mira, kjo do të thotë të dëgjoni muzikë relaksuese apo të ndizni qirinj romantikë. Por më e rëndësishmja është t’i zhvilloni gjërat ngadalë. Sepse, pavarësisht se seksi i shpejt është i mahnitshëm, kur jeni në stres seksi i shpejt nuk është i duhuri.

Prandaj, me qëllim që ta lironi stresin përmes kënaqësisë intime, kryejeni aktin në pozitën e qenit!

Sipas ekspertëve të ndryshëm, kjo pozitë ndikon sepse femra lirohet krejtësisht nga kontrolli, shkruan femina.al, përcjellë Klan Kosova. Në këtë pozitë, mashkulli është krejtësisht në kontroll, ndërsa vajza vetëm rri në gjymtyrët e saj dhe e shijon momentin!

Interesante