22:30, 20 Prill 2017

Mund të themi që nga koha kur Donald Trump u zgjedh president i SHBA-ve, bashkëshortja e tij Melania Trump është bërë burim konstant i artikujve të ndryshëm nëpër internet.

E Kate Ibach, ka bërë një hulumtim nëpër tërë fotografitë që Melania ka postuar në Twitter nga viti 2012 deri në vitin 2015.

Ajo ka thënë që Melania ka postuar vetëm një fotografi me bashkëshortin e saj Donald Trump, dhe vetëm një me të birin Baron.

800.jpg

800-3.jpg

Ka postuar pesë fotografi të Trump dhe të birit të tyre Baron.

1-hxz7pirnk7vz5liqihbnug.jpeg

E në vend të fotografive familjare në llogarinë e saj në Twitter gjenden 74 fotografi të qyteti të realizuara nga kulla Trump, 57 fotografi të realizuara nga vetura dhe 67 nga aeroplani privat.

1-67yvcx2gr2m4n60efxkcmq.jpeg

1-gym-v57nl740yddtvavxta.jpeg

1-vau7a9kkrkeh7yzzulvuqq.jpeg

Interesante