19:27, 13 Gusht 2017

Një studim i ri nga University of New Brunswick, pohon që pornografia ka një efekt shqetësues edhe tek gratë.

Hulumtuesit sugjerojnë që gratë po ndjehen të zhgënjyera nga seksi i jetës reale, pasi që seksi në pornografi shfaqet të jetë më i gjatë se ai mesatar, dhe ofron orgazma të arritura më lehtë, dhe shfaq penisë më të mëdhenj se ata mesatarë, shkruan gazeta britanike Metro.

Shikimi i pornografisë rezulton në pritshmëri të larta për performancat e partnerit e që i bën raportet e tyre seksuale më dëshpëruese.

Ato po ashtu po përjetojnë forma të pasigurisë seksuale dhe të imazhit të tyre trupor, si rezultat i shikimit të pornografisë.

Interesante