20:15, 13 Shtator 2017

Organet e rendit arritën të zbulojnë e më pas të konfiskojnë 135 kilogramë marihuanë të fshehur brenda disa dyerve gati për eksport.

E përveç narkotikëve policia konfiskoi edhe një armë dhe pajisje të tjera në një depo në fshatin Bibaj në magjistralen Ferizaj-Gjilan.

Kronikë e Rilind Matoshit.

 

 

Interesante