9:42, 12 Janar 2017

Videoja e tmerrshme e një 12-të vjeçareje, e cila kryen vetëvrasje live në Facebook, është përhapur gjithandej dhe policia ka deklaruar se nuk mund të bëjë asgjë për ta ndalë.

Katelyn Nicole Davis, e kishte xhiruar veten e saj live në Facebook me 30 dhjetor, duke treguar se ka qenë seksualisht e abuzuar nga një anëtar i familjes.

Ajo kishte xhiruar gjithçka, deri te momenti i vetëvrasjes me varje.

 

 

Interesante