9:37, 13 Tetor 2017

Një video që po qarkullon në YouTube për më shumë se një vit, ka marrë mbi katër milionë vizitorë.

Në këtë klip, një gazetare në mënyrë mjaft të pasherr i afrohet një personi që po luante lojën e fatit Powerball.

“A mund të të pyes, po t’i fitoje të gjitha paratë, çfarë do të bëje me to?”, pyet ndër të tjera gazetarja të intervistuarin.

“Në prostituta dhe kokainë”, përgjigjet ai duke bërë që gazetarja të shpërthejë në të qeshura, pasi që nuk e kishte pritur përgjigjen e tij brutalisht të sinqertë.