13:38, 2 Janar 2017

Të famshmit që kanë llogari në platformën e Twitter, përfshirë edhe Kim Kardashian ka sugjeruar se kjo kompani do të duhej tu mundësoj përdoruesve të saj përmirësimin e tëeet-ave, shkruan The Independent, transmeton Klan Kosova.

Shefi ekzekutiv, Jack Dorsey ka treguar se ata të cilët shkruajnë “cicërima” në këtë platformë do të mund që t’i përmirësojnë ato edhe pasi të jenë shpërndarë.

Dorsey bëri të ditur se Twitter do të ketë butonin “Edit”. Ky ndryshim ka ardhur pas një pyetje që ky ka bërë për përdoruesit se çfarë ndryshimi duan në këtë rrjet.

Dhe kërkësa e shumicës ka qenë që të mund të përmirësohen postimet.

Interesante